Hitta ditt eget sjöviste!

Med ett alldeles eget sjöviste som inrymmer bastu, relax, bjuder in till salta dopp i havet. En egen anläggning i mellersta skärgården där du rår om dina gäster utan störningsmoment från andra grupper. Med doft av tång och vällagad mat äter ni i en Rockport inspirerad miljö som dränks av solnedgång. Varför inte tar Er ut med segelbåtar eller kanske en RIB aktivitet som stärker gruppkänslan? Det självklart även att ta buss en bit och avsluta med en kortare båtresa. Boende finns för de som känner sig lite trötta på kvällen. Även utrymmen för konferens om så önskas. Välkomna!

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag

Vi vill gärna veta mer om ditt nästa evenemang, återkoppla gärna med bakgrunden och önskemål. Har ni målgruppen definierad och antal deltagare meddela oss gärna detta samt uttalade mål, syfte och krav. Ni får alltid 1-2 kostnadsfria helhetslösningar av oss. Våga fråga! Välkommen till vårt Universum!