Kundmöten

Kundmöten är en specialitet för oss. Vi tror att ett möte, där deltagarna inte behöver bry sig om andra utomstående personer skapar de bästa förhållanden för att ”nå fram” till dina kunder. Att mötas på neutral mark skapar de bästa förutsättningarna föra relationsbygget. Få kunden känna sig trygg på kundmötet. För att kunna vara kreativ måste man inspireras, inspireras av människor, miljöer, smaker och lukter, allt det som inte ingår i ens egen vardag. Våra samarbetspartner finns över hela världen men speciellt i Sverige! Prova ett skärgårdshemman, skärgårdsbåt eller varför inte en gammal fyrvaktar bostad men även exklusiva villor byggda i underbar natursköna miljöer.

Varumärkesbygget börjar i organisationen, att bygga gör man alltid från grunden. Ett företag med goda relationer till alla anställda är ett starkt företag. Att visa att alla medarbetare är lika viktiga, och tillräckligt intressanta att ”bjuda hem på middag”- Bjud på middag, fest. När väl allt är förankrat inom organisationen är det dags att bjuda in kunderna till ett arrangemang och träffa Er.

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Ledningsgruppsmöte, projektstart/avslut middag, den egna firmafesten eller julfesten, sommarfest, closing dinner, kundmingel ett arrangemang innehåller allt som oftast god mat, underhållning och trevligt sällskap allt i en skön mix som vi tillsammans med dig säkerställer.

Detta ingår
  • Flera kostnadfria förslag
  • Kreativa inbjudningar
  • Bokningsmotor, eventsite
  • Unika lokaler
  • Mat & servicegaranti
  • Projektledning, medverkande
  • Dekor
  • Underhållning & teknik
  • Uppföljning
Resultat

En kväll som dröjer sig kvar i minnet långt efter notan är betald. Unika lokaler skapar sköna känslor. Inga detaljer är för små att tänka på, många små och stora beslut tas i symbios med BBU så att värdskapet inte drabbas och gästerna känner sig väl omhändertagna. Relationerna byggs upp och skapar tillit.

Inspiration
Visa all inspiration
Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag

Vi vill gärna veta mer om ditt nästa evenemang, återkoppla gärna med bakgrunden och önskemål. Har ni målgruppen definierad och antal deltagare meddela oss gärna detta samt uttalade mål, syfte och krav. Ni får alltid 1-2 kostnadsfria helhetslösningar av oss. Våga fråga! Välkommen till vårt Universum!