Vegansktjulbord
Hållbar matlagningsaktivitet!

Vill du har HÅLLBAR MAT till ditt nästa event? – allt ifrån små grupper till konferenser, fester och events för tusentals gäster. Leveranser görs med Cargo Bike och rätterna gör minimalt avtryck på miljön. Eller prova på matlagningskurser där du lär dig att laga Planet Loving Foods, mitt i ett kök på Södermalm.

På köpet får du också lära känna härliga människor och ha en riktigt god kväll. Perfekt som teamaktivitet och roligt inslag under middagen att laga själv.

Vad betyder det egentligen ”planet loving foods”? – att vi gör allt med kärlek för planeten. Maten är märkt med WWFs nya märkning One Planet Plate, vilket betyder att alla våra rätter är klimatsmarta och har en klimatpåverkan inom planetens gränser per tallrik. Vår leverantör skapar mat som är hållbar för en hel planet.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag

Vi vill gärna veta mer om ditt nästa evenemang, återkoppla gärna med bakgrunden och önskemål. Har ni målgruppen definierad och antal deltagare meddela oss gärna detta samt uttalade mål, syfte och krav. Ni får alltid 1-2 kostnadsfria helhetslösningar av oss. Våga fråga! Välkommen till vårt Universum!