hållbarhet
Är ni ett hållbart företag?

Vi har under pandemin tagit krafttag när det gäller vårt eget hållbarhetsarbete och har inlett samarbete med PURE ACT som är experter på området. Vi vill nu inspirera er till vidgat hållbarhetsengagemang och erbjuder därför nya spännande koncept.

Andreas & Tomas

Vi är övertygade om att alla företag, stora som små, inom en snar framtid kommer behöva aktivt verka för ett hållbart samhälle. Det blir vanligare att stora företag ställer krav på sina underleverantörer, konsumenter vill se en minskad klimatpåverkan och framtidens medarbetare bojkottar arbetsgivare som inte tar klimatfrågan på allvar. Det kommer inte finnas en marknad för företag som inte anpassar sig till dessa krav.


Vad är då hållbarhet i en mening? Hållbarhet kan delas upp i ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet.Allt fler företag arbetar för att göra hela sin verksamhet mer hållbar. Det handlar om att göra hållbarhet till en integrerad del av sin verksamhet. 


Hur gör ni? Oavsett ert nuläge och önskemål om vägen framåt kan vi tillsammans med PURE ACT erbjuda föreläsningar, workshops och företagsanpassade koncept för hållbara evenemang. Via PURE ACT kan ni också erhålla en hållbarhetscertifiering som visar att ni är ett hållbart företag. 


Engagera Er och medarbetarna redan idag! Vi skapar en konferens med uttalat klimatengagemang där ni efter konferensen är hållbarhetscertifierade och med möjlighet för klimatkompensering via Climat Hero!


Läs mer om BBU:s hållbarhets certifiering här!


Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag

Vi vill gärna veta mer om ditt nästa evenemang, återkoppla gärna med bakgrunden och önskemål. Har ni målgruppen definierad och antal deltagare meddela oss gärna detta samt uttalade mål, syfte och krav. Ni får alltid 1-2 kostnadsfria helhetslösningar av oss. Våga fråga! Välkommen till vårt Universum!