Masterchef Julaktivitet
 

Gastronomisk teambuilding i tomteskägg! Masterchef – Jul.

Låter inte det som en fantastisk idé för en julaktivitet med kunder eller kollegor?

En gastronomisk teambuilding i form av en ”Masterchef – Jul” -tävling i en trevlig och avslappnad atmosfär kan verkligen bidra till att stärka teamets samarbete och skapa minnesvärda ögonblick inför julen. Här är några tips för att göra evenemanget ännu mer minnesvärt:

  1. Tema och Dekorationer: Vi skapar en festlig och julig atmosfär genom att dekorera utrymmet med julpynt, ljus och kanske till och med julsånger i bakgrunden.

  2. Recept och Råvaror: Vi förbereder recept och råvaror i förväg så att deltagarna har en klar uppfattning om vad de kommer att laga. 

  3. Lagindelning: Dela in deltagarna i lag så att de kan samarbeta och lära känna varandra bättre. Detta är en bra möjlighet att blanda olika avdelningar eller team inom företaget för att främja samarbete.

  4. Coachning: Vi har erfarna kockar som coachar och ger råd till lagen under matlagningen. De  agerar som domare och bedömer varje rätts smak, presentation och kreativitet.

  5. Prisutdelning: Förbered priser och diplom för det vinnande laget samt eventuella specialutmärkelser som ”Bästa Smak” eller ”Bästa Presentation”. Det här är en rolig och spännande del av evenemanget.

  6. Mat och Dryck: Se till att det finns gott om mat och dryck för att njuta av under evenemanget. 

  7. Fotografering: Se till att alla fotograferar eller låt någon ta bilder och videor under evenemanget. Detta ger deltagarna minnen att ta med sig och kan också användas för att dokumentera händelsen.

  8. Julklappar: Om det passar in i budgeten kan du överväga att ge små julklappar eller gåvor till deltagarna som tack för deras deltagande.

  9. Musik och Underhållning: För att hålla stämningen hög kan du ha någon form av musik eller underhållning mellan matlagningsomgångarna.

  10. Planering och Kommunikation: Vi ser självklart till att kommunicera tydligt med deltagarna i förväg om evenemanget, inklusive klädkod, tid och plats.

En gastronomisk teambuilding i tomteskägg kan verkligen bli en höjdpunkt för ditt team inför julen. Det främjar samarbete, kreativitet och kul samtidigt som det ger alla en möjlighet att njuta av god mat och trevligt sällskap.

Välkomna!

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag

Vi vill gärna veta mer om ditt nästa evenemang, återkoppla gärna med bakgrunden och önskemål. Har ni målgruppen definierad och antal deltagare meddela oss gärna detta samt uttalade mål, syfte och krav. Ni får alltid 1-2 kostnadsfria helhetslösningar av oss. Våga fråga! Välkommen till vårt Universum!