Skidresa med företaget utstakad för 2019?

Går ni i tankarna att ta med kollegorna, kunderna på skidresa till fjälls eller till alperna då har ni kommit rätt! På en skidkonferens som konferensresa får deltagarna hela dagar att umgås i både yrkesroll och socialt, att åka skidor brukar komma med ”modersmjölken” för oss svenska, och dom som aldrig prövat får de bästa tänkbara förutsättningarna. Vi anpassar grupperna utefter förmågan och viljan och hittar utmaningar för den mest avancerade som förstagångs skidåkaren. Torsdag till söndag brukar vara vanligt koncept men självklart är det upp till Era specifika önskemål som vi skräddarsyr konferensen eller incentive resan.

En öppning finns i kända St Anton, äntligen ett hotell som erbjuder torsdag-söndag. Litet, familjärt svensktägt hotell med ca 22 bäddar i dubbelrum. Eller varför inte hållbart och vara klimatsmart och åka tåg till fjällen? Åre, Riksgränsen eller ta steget över till Narvik, Norge?

Oavsett önskemål skapar vi en oförglömlig resa för dina deltagare och målet är alltid att överträffa dina förväntningar på resmål, service och genuinitet. Väl mött hos Bröderna Bäckströms Universum!

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag

Vi vill gärna veta mer om ditt nästa evenemang, återkoppla gärna med bakgrunden och önskemål. Har ni målgruppen definierad och antal deltagare meddela oss gärna detta samt uttalade mål, syfte och krav. Ni får alltid 1-2 kostnadsfria helhetslösningar av oss. Våga fråga! Välkommen till vårt Universum!