Tuffa tider

Hej.

Vi hoppas att du och dina nära är friska i dessa tuffa tider. Vi är alla drabbade och behöver hjälpa varandra. 
Att ta eget ansvar och fundera över sina rutiner är mycket viktigt idag. BBU följer myndigheternas rekommendationer för att minska riskspridningen och visa hänsyn till vår omgivning. Tillsammans kommer ni och vi klara ut detta.

Vandringen kommer bli tuff men över Corona-berget ska vi. 

Sedan starten 1999 har BBU specialiserat oss på att erbjuda våra kunder möten i avskildhet. Att ha sin ”egen anläggning”. Du behöver därmed inte samsas med andra grupper vid incheckning, fikat eller måltiderna. Ni har er egen agenda och hela anläggningen till ert förfogande. Det skapar en privat och avslappnad känsla hos deltagarna som bidrar att gruppen kommer närmare varandra och stärker de interna relationerna vilket i sin tur skapar en starkare gruppkänsla. Ett lag!

Att hitta och erbjuda upplägg där ni är själva kommer alltid att vara en central fråga för oss. Lita på det. 

Nu behöver vi dig och ditt mod för att hålla verksamheten levande och fortsätta med det vi kan bäst – att skapa interaktiva möten och upplevelser som engagerar dig och dina kollegor. Tillsammans med våra underbara partners finns vi här för dig när du känner att tiden är rätt.

Välkommen till vårt universum
Allt gott skriver Andreas och Tomas 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag

Vi vill gärna veta mer om ditt nästa evenemang, återkoppla gärna med bakgrunden och önskemål. Har ni målgruppen definierad och antal deltagare meddela oss gärna detta samt uttalade mål, syfte och krav. Ni får alltid 1-2 kostnadsfria helhetslösningar av oss. Våga fråga! Välkommen till vårt Universum!